S dotazy ke covid-19 se obracejte na celorepublikovou informační linku ke koronaviru 1221.
Pro volání ze zahraničí můžete využít telefonní číslo +420 226 20 1221.

V rámci opatření proti koronavirové nákaze upřednostněte, prosím, písemný, elektronický či telefonický kontakt před osobním setkáním na ministerstvu.

Přehled výsledků kontrol výskytu listeriózy v potravinářských provozovnách

Vytvořeno: 21. 12. 2007 Poslední aktualizace: 21. 12. 2007

V období od 18.12.06 do 2.1.2007 bylo provedeno pracovníky OOVZ 404
kontrol v potravinářských provozovnách typu výroba a distribuce
lahůdek…
Při kontrolách byly zjišťovány převážně nedostatky v osobní a provozní
hygieně (nedostatečný úklid ve výrobě), křížová kontaminace (na všech
plochách byly zpracovávány mimo hotových výrobků také suroviny včetně
syrového masa, samostatný úsek nebyl vyčleněn), nedostatečné chlazení
vyrobených pomazánek a salátů (uložení pouze při teplotě výrobny, která
umožňuje růst patogenů)…

Přílohy


Jste spokojeni s obsahem této stránky?